Matematik

Trigonometri

18. maj 2016 af Liselotteeee (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hvordan løses denne opgave?
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. maj 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj 2016 af mathon

              c=\frac{126}{\sin(67{,}3^\circ)}

              a=c\cdot \cos(67{,}3^\circ)      eller    a=\frac{126}{\tan(67{,}3^\circ)}

              A=90^\circ-67{,}3^\circ


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. maj 2016 af peter lind

Brug at tan(B) = b/a

Dernæst kan du bruge pytagoras eller reglen om sinus i en retvinklet trekant


Svar #5
18. maj 2016 af Liselotteeee (Slettet)

Hvilken Formel bruges til at finde c

Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.