Fysik

Reynolds tal

19. maj 2016 af Searchmath (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Hvordan kan man regne Reynolds tal ud fra følgende informationer?


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. maj 2016 af mathon

              Re=\frac{d\cdot \rho \cdot v}{\eta }=\frac{(0{,}002\; m)\cdot \left ( 1000\; \tfrac{kg}{m^3} \right )\cdot \left ( 1\; \tfrac{m}{s} \right )}{0{,}004\; Pa\cdot s}=500


Svar #2
19. maj 2016 af Searchmath (Slettet)

tak :) du er generelt god til matematik har jeg lagt mærke til.

Jeg er meget i tvivl omkring i opgave (se opslag "Navier stokes") kan du hjælpe?


Skriv et svar til: Reynolds tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.