Matematik

hvordan løser man denne trekantsopgave?

25. maj 2016 af snylt (Slettet) - Niveau: B-niveau

Om trekant ABC oplyses at arealet er 20 og højden fra C er 5.

Bestem |AB|

Jeg er klar over, at man skal anvende arealformlen.

T = 1/2*g*h

20 = 1/2 * g* 5

Det giver 8, men hvordan får man det til det? Hvad bliver der af 1/2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2016 af mathon

        20 = 1/2 * g* 5                      multiplicer med 2

        40 = g* 5                              divider med 5

        8 = g


Skriv et svar til: hvordan løser man denne trekantsopgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.