Matematik

Eksamen STX mat A 27. maj

27. maj 2016 af Sfeldt (Slettet) - Niveau: A-niveau

Her er, hvad jeg fik af facit til eksamen idag:

opgave 1  

x^2+10x

opgave 2

71

opgave 3

15\cdot 1,118^t

opgave 4

\frac{1}{4}\cdot x^4+5x^2-4

opgave 5

Det er en løsning. 

opgave 6

Begge grafer igennem (-2,0) og (6,0) 

f(x) er lidt smaller og toppunkt ligger lidt længere ned

opgave 7

a. 

f(x)=0,306548\cdot x+74,0917

b. 

79 start, stiger med 0,26 år per år

c. 

76,45 år. 

opgave 8

a. 

x = -3, 0 eller 10. 

b. 

y=-45x+9

c. 

Maksimumspunkt (-1.5966, 25.984) og minimumspunkt (6.2633,-216.8)

opgave 9

a.

Beregnet med TI-Nspire

b.

p værdi er 0,002864 så der er ingen sammenhæng. 

opgave 10

a. 

0

b. 

3.81637 og -0.997

opgave 11

a. 

har opstillet parameterfremstilling

b. 

141.787

c. 

5184.59

opgave 12. 

a. 

26.565 grader

b. 

(8,6)

25

opgave 13

a. 

f(x)=135.369\cdot 0.555306^{cos(0.017\cdot x-1.03)}

b. 

181.267 og 309.508

opgave 14

a. 

0.421122

b. 

8.19292


Svar #1
27. maj 2016 af Sfeldt (Slettet)

og jeg regner egentlig med et 12 tal ;)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. maj 2016 af sarah0010 (Slettet)

Hvad mener du med dette? 
 

opgave 9

b.

p værdi er 0,002864 så der er ingen sammenhæng. 

Vil det sige, der er uafhængighed eller?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. maj 2016 af Soeffi

Jeg får nogenlunde det samme efter en gennemregning i Ti-Nspire (uden grafer).

Vedhæftet fil:1.png

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. maj 2016 af Soeffi

#3 fortsat:

Vedhæftet fil:2.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
27. maj 2016 af Soeffi

#3 forsat (2):

Vedhæftet fil:3.png

Brugbart svar (0)

Svar #6
27. maj 2016 af Soeffi

#3 forsat (3)

Vedhæftet fil:4.png

Brugbart svar (0)

Svar #7
27. maj 2016 af sarah0010 (Slettet)

#5: Vinklen i 11b er forkert, tror jeg. 

Du har brugt normalvektor (5,4,1), men mener ligningen er: 4*x+5*y+z=50. 


Svar #8
27. maj 2016 af Sfeldt (Slettet)

#2 lige præcis, der er uafhængighed, det er hvad jeg mente ;)


Brugbart svar (0)

Svar #9
27. maj 2016 af sarah0010 (Slettet)

#8 men hvis der er uafhængighed så accepterer du vel din nulhypotese? 
Jeg har forkastet min, da p<5 % :)


Brugbart svar (0)

Svar #10
27. maj 2016 af Soeffi

#7 Det er rigtigt. Jeg skriver faktisk selv i besvarelsen, at normalvektoren skal findes af betas koefficienter, som er 4, 5 og 1.


Svar #11
27. maj 2016 af Sfeldt (Slettet)

#7 Udover det blev der også spurgt om den stumpe vinkel...


Brugbart svar (0)

Svar #12
27. maj 2016 af sarah0010 (Slettet)

#10: Ja, det kan jeg godt se. Men så er svaret 180-38,2. 

Man skal have den stumpe vinkel :)


Svar #13
27. maj 2016 af Sfeldt (Slettet)

#9 Du har ret, det er mig der roder rundt. Nulhypotesen forkastes, så der er afhængighed.


Svar #14
27. maj 2016 af Sfeldt (Slettet)

Man skal holde tungen lige i munden ;)


Brugbart svar (0)

Svar #15
27. maj 2016 af Soeffi

#11 Det er rigtigt, jeg valgte den spidse af gammel vane. Sæt et minus før brøken i solve-udtrykket, og du burde få det rigtige.

Brugbart svar (0)

Svar #16
27. maj 2016 af sarah0010 (Slettet)

Det skal man :)


Brugbart svar (0)

Svar #17
28. maj 2016 af MatHFlærer

1)
2)
3)
4)
5)
6)
Alle opgaver i delprøve 1 er rigtige!

7)
a
Korrekt!
b
Forklar lidt bedre...
c
Korrekt!

8)
a
x=-3,x=0,x=10 ikke 'eller'
b
Korrekt!
c
Korrekt!, men husk at angiv hvornår den er voksende og aftagende.

9)
a
Hvordan?
b
Korrekt!

10)
a
Korrekt!
b
Korrekt! Husk enheder!

11)
a
parameterfremstilling? Uddyb.
b
Korrekt!
c
Korrekt!

12)
a
Korrekt!
b
Korrekt!

13)
a
Korrekt!
b
Korrekt!

14)
a
Korrekt!
b
Korrekt!


Brugbart svar (0)

Svar #18
28. maj 2016 af Soeffi

#17 8) a x=-3,x=0,x=10 ikke 'eller'

Bemærk venligst at Ti-Nspire bruger "eller":

Vedhæftet fil:1684873.png

Brugbart svar (0)

Svar #19
28. maj 2016 af MatHFlærer

#18 tak! Det vidste jeg faktisk ikke. Der hvor jeg arbejder benytter vi os af Maple. 


Svar #20
28. maj 2016 af Sfeldt (Slettet)

#17 8a

With all due respect.....Efter min mening er det korrekte matematiske begreb eller. Fordi det er jo -3, eller 0 eller 10 der er løsningen. Det er jo ikke og, så skal de jo alle tre være rigtige samtidige og du kan jo ikke indsætte tre forskellige værdier for x......;)


Forrige 1 2 Næste

Der er 28 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.