Matematik

Matematik B eksamen 31.maj 2016

31. maj 2016 af Musyousosej123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Andre som var op til Matematik B eksamen i dag? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2016 af Skaljeglavedinelektier

Jeg var godt nok ikke op til eksamen, men hvis du har spørgsmål omkring den, som du mangler svar på, så vil jeg gerne hjælpe. 


Svar #2
31. maj 2016 af Musyousosej123 (Slettet)

Jamen jeg har ikke opgavesættet længere...

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. maj 2016 af Skaljeglavedinelektier

Du har vel din besvarelse hvor ud fra, du kan se opgavebesvarelsen bare nogenlunde?


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. maj 2016 af chris133 (Slettet)

Evt. lig alle dine svar ind her. Så kan vi hjælpe dig + det kan gavne andre. 


Svar #5
31. maj 2016 af Musyousosej123 (Slettet)

Tror bare jeg venter indtil opgavesættet bliver offentligt.

Brugbart svar (0)

Svar #6
31. maj 2016 af Skaljeglavedinelektier

Opgavesættet bliver ikke offentligt tilgængeligt. 


Svar #7
31. maj 2016 af Musyousosej123 (Slettet)

Ved i hvad svarene til disse er?

f(x)=0,125x^3-4,5x2+48x-151

a) Bestem f'(x)

b) Løs ligningen f'(x)=0

c) Bestem tangentens ligning i (4, f(4))


Brugbart svar (0)

Svar #8
31. maj 2016 af Skaljeglavedinelektier

a) f'(x) = 0,375x2 - 9x + 48

b) x = 8 ∨ x = 16

c) y = 18x - 95


Svar #9
31. maj 2016 af Musyousosej123 (Slettet)

Tak, fik jeg også.


Brugbart svar (0)

Svar #10
02. juni 2016 af aresiio (Slettet)

Ja, og jeg leder også efter opgavesættet :/


Skriv et svar til: Matematik B eksamen 31.maj 2016

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.