Matematik

Bestem f'(x)

10. juni 2016 af denforviredeelev (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg skal til mundtlig eksamen på mandag og har fået til opgave at: 

Du skal ved hjælp af tretrinsreglen bestemme  for en funktion.

Nogen der kan hjælpe og komme med en forklaring? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2016 af sjls

Se http://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-b/differentialregning/tretrinsreglen, der beskrives det meget godt, og der er endda en video til det.


Svar #2
10. juni 2016 af denforviredeelev (Slettet)

Hov der skulle stå, "Du skal ved hjælp af tretrinsreglen bestemme  f'(x) for en funktion.

Nogen der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. juni 2016 af mathon

1.trin
               f(x_o+h)-f(x_o)

2.trin
               \frac{f(x_o+h)-f(x_o)}{h}

3.trin
               \underset{h \to 0 }{ \lim} \; \frac{f(x_o+h)-f(x_o)}{h}=f{\, }'(x_o)       hvor x_o kan vælges vilkårligt i definitionsmængden.


Svar #4
11. juni 2016 af denforviredeelev (Slettet)

Kan du forklarer hvad du gør? 


Svar #5
11. juni 2016 af denforviredeelev (Slettet)

Hjælp!! Er der ingen der kan hjælpe? 


Skriv et svar til: Bestem f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.