Matematik

Procent

13. juni 2016 af teknom (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan lægger  jeg 20% til 0,50g?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. juni 2016 af Skaljeglavedinelektier

0,50 g * 1,2 = 0,6 g


Svar #2
13. juni 2016 af teknom (Slettet)

Hvorfor 1,2?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. juni 2016 af Skaljeglavedinelektier

Fordi at 20 % = 0,2, da 20/100 = 0,2. Du ønsker at lægge 20 % til dit allerede eksisterende tal, der udgør 100 % eller 1, da 100/100 = 1. 1 + 0,2 = 1,2. 

En anden måde at gøre det på er følgende:

\frac{0,5}{100}*20+0,5=0,1+0,5=0,6


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. juni 2016 af Studentos

0.5 * (1+0.2)

Du ændrer bare på fortegn i parentesen, hvis du på et tidspunkt ønsker at trække f.eks. 20% fra.


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.