Matematik

Vektorer

14. juni 2016 af Don12345 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Vedhæftet billede

Vedhæftet fil: Opgave. 3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2016 af mathias1997

Har du ikke en formelsamling?

Se på regnereglerne for addition og subtraktion af vektorer.

Længden af en vektor finder du ved kvadratrod(x2+y2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. juni 2016 af PeterValberg

c)

Følgende sammenhæng er gældende:

k_1\cdot\vec{a}+k_2\cdot\vec{b}=\vec{c}

hvor k1 og k2 er reelle tal

k_1\cdot\vec{a} og k_2\cdot\vec{b} er de søgte komposanter til vektor c
du skal altså "i gang med" to ligninger med to ubekendte.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.