Matematik

isolering i formler?

15. juni 2016 af unicorn66 - Niveau: C-niveau

hvordan isolere man "a" i arealformlen:  T=1/2 *a*b*sin(C)

hvordan isolere man "V " i idealgasligningen: p*V=n*R*T 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. juni 2016 af mathon

                           a=\frac{2T}{b\cdot \sin(C)}

                           V=\frac{n\cdot R\cdot T}{p}


Svar #2
15. juni 2016 af unicorn66

tusind tak!!


Skriv et svar til: isolering i formler?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.