Matematik

Kvadratsætninger: (a i anden + b i anden) i anden

21. august 2016 af chankhan (Slettet) - Niveau: C-niveau
Er a i anden = 2a?

2a + 2b + 2 * a * b
Er det rigtigt??

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2016 af Thesi (Slettet)

a^{2} er ikke det samme som 2a når man reducere :-)


Svar #2
21. august 2016 af chankhan (Slettet)

#1
 er ikke det samme som 2a når man reducere :-)

Hvad skal man så gøre?

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2016 af JulieW99

a^2=a*a

2a=a+a

- - -

Vh Julie


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. august 2016 af Skaljeglavedinelektier

Jeg tror ikke helt, jeg er med på, hvad dit spørgsmål er udover det med a^2?


Svar #5
21. august 2016 af chankhan (Slettet)

#4
Jeg tror ikke helt, jeg er med på, hvad dit spørgsmål er udover det med ?

Dette er min opgave: (a i anden + b i anden) i anden

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. august 2016 af Skaljeglavedinelektier

Det hjælper normalt at skrive det op med tal. 

Der findes en kvadratsætning, der hedder: (a\pm b)^2=a^2+b^2\pm 2ab

Hvis du samtidigt gør brug af, hvad du ved om potens regneregler, får du:

(a^2+b^2)^2=a^4+b^4+2\cdot a^2\cdot b^2


Svar #7
21. august 2016 af chankhan (Slettet)

Tak for hjælpen :)

Brugbart svar (0)

Svar #8
21. august 2016 af Soeffi

#0 Er a i anden = 2a? ...Alting kan ses som addition:

To gange a = 2·a = a + a.

a i anden = a2 = a·a = a + a +...+ a , hvor a lægges sammen med sig selv a antal gange.

F.eks. er 32 = 3·3 = 3 + 3 + 3 = 9.


Skriv et svar til: Kvadratsætninger: (a i anden + b i anden) i anden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.