Fysik

fysik hjælp

23. august 2016 af haragaAFG (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej 


der står i min opg at 


midt i tågen har man observeret en pulsar med en periode på 0,033 s. pulsaren i krabbetågen har en diameter på ca 20 km og en densitet på ca 100 millioner tons pr. teskefuld 
krabbetågens afstand er a=4,7 *10^16 km og dens vinkeldiameter v er 0,039 grader. beregn tågens diameter 

håber jeg for svar 

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2016 af mathon

               \tan\left ( 0{,}0195^\circ \right )=\frac{r_{krabbe}}{a}

               d_{krabbe}=2\cdot a\cdot \tan\left ( 0{,}0195^\circ \right )

               d_{krabbe}=2\cdot(4{,}7\cdot 10^{16}\; km)\cdot \tan\left ( 0{,}0195^\circ \right )


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. august 2016 af Soeffi

#0 Krabbetågens afstand er a=4,7 *10^16 km og dens vinkeldiameter v er 0,039 grader. Beregn tågens diameter 

Så vidt jeg kan se, har du kun brug for de sidste to oplysninger. 


Skriv et svar til: fysik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.