Matematik

Beregning af rumfang

25. august 2016 af milla00 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Det enest jeg har brug for hjælp med er A'en
Jeg fortår ikke rigtig hvordan man kan finde rumfangen af den, så ville spørger om nogen af jer kunne måske forklar mig hvordan og hvorledes 

Tak på forhånd 

btw der er en fil nede under af opg


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2016 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. august 2016 af mathon

A
                                 at højden "falder udenfor" trekanten ændrer ikke på formlen

                                  V=\left ( 13\; cm \right )\cdot \left (\frac{1}{2}\cdot \left (3{,}5 \; cm\right )\cdot \left (7 \; cm\right ) \right )


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. august 2016 af mette48 (Slettet)

Det er et prisme med trekantet ende (areal=½*h*g)

prismets rumfang er arealet af endefladen * længden

Det er en meget dårlig tegning


Skriv et svar til: Beregning af rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.