Matematik

Angiv forskrifter for funktioner f og g

29. august 2016 af Pizzaglad (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg skal løse denne opgave:

Angiv forskrifter for funktioner f og g, så:

f\circ g + 2(x)= 2/\sqrt{x+2}

Men hvordan gør jeg det?

På forhånd tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2016 af Capion1

Hvad er   + 2(x)   på venstre side?
Hvis
f (x) = 2/x
og
g (x) = √(x + 2)
er
f º g (x) = 2/√(x + 2)


Svar #2
29. august 2016 af Pizzaglad (Slettet)

Hov undskyld! Det er fordi jeg har set forkert i min bog. Det var nemlig også pga. 2(x) at jeg blev i tvivl om, hvad jeg skulle gøre. Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Angiv forskrifter for funktioner f og g

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.