Matematik

koordinatsæt til hvert af linjens skæringspunkt med cirklen-en linje i planen er givet ved parameterfremstilling

01. september 2016 af winther73 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej jeg har brug for hjælp til at udregne cirklens ligning med de givne punkter:

c(-1,4)

P(2,8)

r=5

x(t) =-3+t

y(t) =15+7t

jeg ved jeg skal bruge cirklens ligning (x+(-1)^2+(y+4) ^2 med har problemer med at løse ligningen hvis jeg sætter x og y værdierne ind for t??

ved ikke om jeg sætter ligningen forkert op, så håber der er en som kan hjælpe mig :-)

winther73


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2016 af mathon

Find koordinatsættet til hvert afskæringspunkterne mellem

       cirklen 
                      (x+1)^2+(y-4)^2=5^2
og
       linjen
                      y=7x+36        hvor t er elimineret.


Skriv et svar til: koordinatsæt til hvert af linjens skæringspunkt med cirklen-en linje i planen er givet ved parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.