Matematik

Simpel ligning

04. september 2016 af Legend99 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa derude :) 
JEg har lige et spørgsmål angående en ligning. 

Den ser sådan her ud:

(x+2)/(2*x)-(2*x-4)/(3*x) = 1/6

Vil i hjælpe mig med at løse den. 
 
Mvh 
Legend99


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2016 af StoreNord

Gang alle led med 6.


Svar #2
04. september 2016 af Legend99 (Slettet)

Hvad mener du? 

Vil du uddybe lidt :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2016 af mathon

             \frac{(x+2)}{2x}-\frac{(2x-4)}{3x}=\frac{1}{6} \; \; \; \; x\neq0      multipliceres med 6x

             3(x+2)-2(2x-4)=x

             3x+6-4x+8=x\, ...


Skriv et svar til: Simpel ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.