Matematik

Ligning

06. september 2016 af lotte14 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

Af en eller anden grund kan jeg ikke få det rigtige resultat, så hvis der nogle der vil hjælpe med det sidste led ville det være skønt. På forhånd tak. 

Y=C0+c*(y-(t*y+T0)+TR)+I0+G0

100+0,8*(y-(0,5*y+10)+40)+100+100

100+0,8y-0,4y-8+32+100+100

100+0,4y-8+32+100+100

324+0,4y =?

Skal have isoleret y, det jeg ikke kan forstå er: facitlisten siger at efter leddet 

324+0,4y=

0,6y=324

y=540

Hvordan i alverden kan 0,4y gå til 0,6y ? Det er mit spørgsmål.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2016 af peter lind

Sppørgsmålet er om der ikke er en trykfejl eller du har skrevet forkert af

Dels ændrer 0,4y sig til 0,6y og dels skal man skifte fortegn når man flytter et led over på den anden side af lighedstegnet


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.