Matematik

En hurtig forklaring på et procent regning med kursister

07. september 2016 af Mario517 - Niveau: 10. klasse

På et VUC-hold er der 4 kursister, som cykler til skole.

Det svarer til 16 % af kursisterne.

Hvor mange kursister er der på holdet?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. september 2016 af mathon

             16\%  af kursisterne er 4

             1\%  af kursisterne er \tfrac{1}{4} 

             100\%  af kursisterne er \tfrac{100}{4}=25 = hele holdet.


Svar #2
07. september 2016 af Mario517

Tusind tak mathon :)

Det var en rigtig god forklaring.


Brugbart svar (2)

Svar #3
07. september 2016 af Soeffi

#0 Beregning med x.

Antallet af kursister er x. Der gælder, at: (16%)·x = 4 ⇔ x = 4/(16%) = 4/0,16 = 25


Skriv et svar til: En hurtig forklaring på et procent regning med kursister

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.