Matematik

reducer

07. september 2016 af MATHG (Slettet) - Niveau: B-niveau

reducer (x+y)^2-2xy og isoler r i formlen l*r^2+p=q

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2016 af StoreNord

Først skal du beregne              (x+y)^2

så skal du trække 2xy fra

så skal du reducer udtrykket.            Og så til noget andet:

Så skal du isolere r i            l*r^2+p=q    

i*r^2+p=q    <=>       i \cdot r^{2}+p=q   <=>   r^{2}=\frac{q-p}{i}   <=>   r = \sqrt{\frac{q-p}{i}}


Skriv et svar til: reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.