Matematik

hjæællp til matematik opgaver !!!!

07. september 2016 af iisommerii (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til at løse nogle opgaver. Jeg har vedhæftet en fil hvor opgaverne er på.

det jeg ikke forstår ved opgaverne er....

opgave 1

jeg kan ikke huske hvordan man finder stikprøven

opgave 2

behøves ikke hjælp der har løst den rigtig allgievel

opgave 3

jeg har løst opgaven på denne måde..., men ved ikke om det er korrekt

jeg er endt med resulatet 1/x+y

jeg har sagt...

1) log_10(10^x)-log_10(10^y)/(x-y)*(x+y)

2) så har vi tilbage

    x-y/(x-y)*(x+y)

3) det får jeg til

   1/x+y

____________________________________________________________

opgave 4

jeg ved at man skal..

(x_1,y_1), (x_2,y_2) så skal man bruge en formel men kan ikke komme videre..

____________________________________________________________

opgave 5

jeg ved at man skal bruge formlen

Kn=K*(1+r)^n

så har jeg skrevet

Kn = 8000*(1+0,035), så er det derefter jeg bliver i tvivl om hvad der skal stå på kn plads

_____________________________________________________________________

opgave 6

det er det sammen problem jeg har med denne opgave som jeg har med opgave 4

_________________________________________________________________________

På Forhånd tak

Vedhæftet fil: mhopgs2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2016 af StoreNord

Ikke alle kan læse .docx filer.


Svar #2
08. september 2016 af iisommerii (Slettet)

hej StoreNord opgavebeskrivelserne skriver jeg her istedet

opgave 1

 En avis ønsker at undersøge, om mere lys mindsker vinterdepressioner, og beder derfor læserne gå ind på avisens hjemmeside og besvare spørgsmålet. Af de 1434 svar er 86 % bekræftende. Hvad er populationen? Hvad er stikprøven? Kan man forvente, at undersøgelsen er repræsentativ? Begrund dit svar.
 ___________________________________________________________________________________

opgave 4

om en eksponentilt voksende funktion f oplyses det, at

f(2)=12 og f(3)=24

bestem en forskrift for f

______________________________________________________________________________

opgave 6

om en ekspinentielt voksende funktion f(x)=b*a^x oplyses, at f(2)=1 og f(4)= 9

bestem en forskrift for f(x)
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2016 af StoreNord

Opgave 4

f(x)=b*a^x              f(2)=12 og f(3)=24

f(2)=12          f(2)=b*a2 = 12

f(3)=24          f(3)=b*a3 = 12

Dividèr

b·a2 = 12    :     b·a3 = 24                                         =\frac{b\cdot a^{2}}{b\cdot a^{3}}=\frac{12}{24}\Leftrightarrow \frac{1}{a}=\frac{1}{2}\Leftrightarrow a=2

Beregn selv b ved at indsætte a=2 i    b*a2 = 12


Skriv et svar til: hjæællp til matematik opgaver !!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.