Matematik

hvordan reducere jeg udtrykkende? hjælp

13. september 2016 af frederikheegaard (Slettet) - Niveau: A-niveau

Reduce using factorization and the squares sentences :

a) x^2−9 / x^x−6x+9

b) 8x^2−24xy+18y^2 / 12x^2−27y^2

c) 80a^2−40ab+5b^2 / 112a^2−7b^2 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2016 af Skaljeglavedinelektier

Det kommer an på, hvad de spørgsmålstegn angiver. 


Svar #2
13. september 2016 af frederikheegaard (Slettet)

Reduce using factorization and the squares sentences 


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2016 af Soeffi

a)\;\frac{x^{2}-9}{x^{2}-6x+9}=\frac{(x+3)(x-3)}{(x-3)(x-3)}=\frac{x+3}{x-3}


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. september 2016 af Skaljeglavedinelektier

Mine bud vil være:

\frac{2\cdot (2x-3y)}{3\cdot (2x+3y)}

\frac{5\cdot (4a-b)}{7\cdot (4a+b)}


Skriv et svar til: hvordan reducere jeg udtrykkende? hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.