Matematik

ligninger med brøker

22. september 2016 af nico0307 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan regner jeg

y = 5/3 x + 4 & y = x –4


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2016 af mathon

                       \tfrac{5}{3}x+4=y=x-4

                       \left(\tfrac{5}{3}x+4\right)=(x-4)

                       3\cdot \left(\tfrac{5}{3}x+4\right)=3\cdot(x-4)

                       5x+12=3x-12\; ...

                     


Skriv et svar til: ligninger med brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.