Matematik

Konstruere en trekant

23. september 2016 af anonym005 - Niveau: C-niveau

Jeg kender 3 vinkler i en trekant, og skal undersøge om det er muligt at konstruere en trekant ABC eller flere. A=30 grader B=80 grader C=70 grader

Jeg har allerede konstruerede en trekant, men jeg ved ikke helt om det er muligt at konstuere flere forskellige? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2016 af peter lind

Du kan konstruere uendelig mange blot ved at ændre på længderne af siderne


Svar #2
23. september 2016 af anonym005

Ugh, det havde jeg skrevet! Men godt, nu kan jeg bekræfte at det var korrekt, tak for din hjælp!


Skriv et svar til: Konstruere en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.