Matematik

Funktioner

26. september 2016 af Beatrice3 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen, jeg er lige gået i gang med at lære om funktioner,

derfor tænkte jeg, at det kunne være meget rart, hvis jeg fik hjælp til disse opgaver, fordi jeg skal stadig lige sætte mig ind i, hvad det egentlig går ud på!

Se vedhæftet fil!

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2016 af mathon

Opgave 2

                       Bemærk den lodrette asymptote x=2.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2016 af fosfor (Slettet)

Skal opgave 3a besvares med et andengradspolynomium?


Svar #4
26. september 2016 af Beatrice3 (Slettet)

#3

Skal opgave 3a besvares med et andengradspolynomium?

Ja, det skal den!


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. september 2016 af mathon

hvoraf  af (0,-5)
                c=-5
og
                x^2\cdot a+x\cdot b=y+5       som ved indsættelse af de to øvrige punkters koordinater
giver:
                4 a+2 b=1+5
                9a+3 b=7+5

løs ligningssystemet

                \begin{Bmatrix} 4a+2b=6\\ 9a+3b=12 \end{Bmatrix}
               
                    


Svar #6
26. september 2016 af Beatrice3 (Slettet)

#5

hvoraf  af (0,-5)
                c=-5
og
                x^2\cdot a+x\cdot b=y+5       som ved indsættelse af de to øvrige punkters koordinater
giver:
                4 a+2 b=1+5
                9a+3 b=7+5

løs ligningssystemet

                \begin{Bmatrix} 4a+2b=6\\ 9a+3b=12 \end{Bmatrix}
               
                    

b=-23/4, a=13/4??


Svar #7
26. september 2016 af Beatrice3 (Slettet)

Men, hvad med de resterende opgaver! Der kunne jeg godt bruge noget hjælp i hvertfald! Altså i opgave 2, til dem alle sammen!


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. september 2016 af mathon

løs ligningssystemet

                \begin{Bmatrix} 4a+2b=6\\ 9a+3b=12 \end{Bmatrix}

        a=1
        b=1

                 f(x)=x^2+x-5


Svar #9
26. september 2016 af Beatrice3 (Slettet)

#6
#5

hvoraf  af (0,-5)
                c=-5
og
                x^2\cdot a+x\cdot b=y+5       som ved indsættelse af de to øvrige punkters koordinater
giver:
                4 a+2 b=1+5
                9a+3 b=7+5

løs ligningssystemet

                \begin{Bmatrix} 4a+2b=6\\ 9a+3b=12 \end{Bmatrix}
               
                    

b=-23/4, a=13/4??

Ups, regnede forkert!

a=1, og b=1?


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.