Matematik

Brøk hjælp!!

27. september 2016 af youcandoit (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej. 

1/3 af 78kr.? 

2/3 af 15dl? 

hvordan regner man det ud 


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. september 2016 af nera (Slettet)

\frac{1}{3}*78=\frac{78}{3}=26


Svar #2
27. september 2016 af youcandoit (Slettet)

men regne metoden for opgaven ( 2/3 af 15dl?) er det samme 


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2016 af nera (Slettet)

Ja, den er nøjagtig den samme.

~ Nera


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. september 2016 af nera (Slettet)

\frac{2}{3}*15=\frac{30}{3}=10 dl


Skriv et svar til: Brøk hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.