Matematik

Isolering af x

02. oktober 2016 af makki1994 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle 

sidder med en opgave som jeg slet ikke kan finde ud af

opgaven lyder således:

isoler x i ligningerne

a.) a+b*ln(x) = c

b.) 3log(x)-4=2

c.) e4x-81=0

på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2016 af Capion1

a)  Isoler (ln x) og benyt derefter den omvendte funktion til ln.
b) Samme princip som a).
c) Isoler e4x = (ex)4


Svar #2
02. oktober 2016 af makki1994 (Slettet)

forstår ikke helt hvordan? 


Skriv et svar til: Isolering af x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.