Matematik

lad f(x)=x^2

05. oktober 2016 af rami0208 (Slettet) - Niveau: A-niveau

bestem differentialkvotienterne f(3) f(-5) og f(7/13)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2016 af peter lind

Brug at f'(x) = 2x eller brug 3 trins reglen


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2016 af mette48 (Slettet)

mangler du nogle ' så du skal finde f'(3), f'(-5) og f'(7/13)

f'(x) = 2x

f'(3)=2*3=6


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2016 af AMelev

Det er uhyggeligt svært at se mærket på f' med denne (og flere andre) skrifttype(r), når man ikke benytter mellemrum (f ').


Skriv et svar til: lad f(x)=x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.