Matematik

Hvor mange penge må de låne?? HJÆLP!

10. oktober 2016 af ninjathien12 - Niveau: 10. klasse

Nogen som kan hjælpe mig med at svare på det her spørgsmål??

Isabella og Christian kan kun betale 700 kr. om måneden i 12 måneder.

3.5 Undersøg, hvor stort et beløb Isabella og Christian kan låne, når renten er 2,12 % pr. måned, og

når beløbet skal tilbagebetales på 12 måneder.

Ishotellet er bygget


Svar #1
10. oktober 2016 af ninjathien12

Opgaven er fra FS10 Problemregning 2012 opg. 3.5


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. oktober 2016 af Soeffi

#0. I opgaven har du fået oplyst formlen 

y=\frac{L\cdot 0,0212}{1-(1+0,0212)^{-n}}

hvor y er ydelse, L er lån og n er antal måneder. I denne opgave er y = 700 kr., n = 12 og L skal findes.


Skriv et svar til: Hvor mange penge må de låne?? HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.