Matematik

Lektie i vektorer

11. oktober 2016 af Kroghkristensen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle lektie hjælpere

Var der en der ville se om jeg har lavet denne opgave rigtig, og hvis ikke bare pointere hvad fejl jeg havde lavet eller hvilken formel jeg istedet skulle bruge, mange tak på forhånd :) 

I et koordinatsystem i planen er der givet et punkt P(5,4) og en linje l med ligningen

                         x - y + 2 = 0

a) Jeg bestemmer afstanden fra punktet P til linjen l.

(|1*5+(-1)*4+2|) / kvdr(a^2+b^2)= 2.1213

Dvs. afstanden fra punktet P til linjen l er 2,1213


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2016 af PeterValberg

(|1*5+(-1)*4+2|) / kvdr(a^2+b^2)= 2.1213

hvis du har indsat a=1 og b=1, så er det korrekt :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Lektie i vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.