Matematik

tal

17. oktober 2016 af shain - Niveau: 9. klasse
Hej et skarp hoved der kan Forklare systemet i opgaven billeder vedhæfte.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2016 af PeterValberg

Summen multipliceret med det første tal

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. oktober 2016 af Soeffi

Vedhæftet fil:1711632.png

Svar #3
17. oktober 2016 af shain

2+3=10
hvordan har de regnet den ud

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. oktober 2016 af PeterValberg

Se #1:   systemet er summen multipliceret med det første tal

(2 + 3)·2 = 10

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. oktober 2016 af Capion1

Eller, hvis man ganger ind i parentesen
a12 + a1a2 = b
hvor a1 og a2 er første og andet tal og b tallet på højre side.
 


Svar #6
17. oktober 2016 af shain

tak

Skriv et svar til: tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.