Fysik

Jeg har brug for hjælp til opgave C

22. oktober 2016 af Ibo199 (Slettet) - Niveau: B-niveau



Opgave 1

a og b har jeg regnet ud men c kan jeg ikke finde ud af. Er der en venlig sjæl der kan hjælpe?
 
En cyklist befinder sig 30 km. fra en by kl. 0.00
Cyklisten kører med konstant hastighed 18 km/t væk fra byen.
a) Hvor langt er cyklisten fra byen kl. 2.00? - s = v * t --> 18 km/t * 2 t = 36 km
b) Hvornår er cyklisten 70 km. fra byen? - v = s/t = 70 km / ? --> t = s/v --> 70 km / 18 km/t = 3,9 t 

c) Angiv en forskrift for (t,s)-funktionen for cyklistens bevægelse. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2016 af hesch (Slettet)

Du glemmer at cyklisten kl. 0.00 allerede er 30km fra byen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2016 af mathon

             s(t)=v\cdot t+(30\; km)       når s(t) er afstanden fra byen til tiden t.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. oktober 2016 af peter lind

c) Bortset fra de glemte 30 km som er nævnt i #1 synes du at have godt fat i det, så jeg undrer mig over dit problem med dette spørgsmål. Du skal bruge at s = v0*t +s0


Skriv et svar til: Jeg har brug for hjælp til opgave C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.