Matematik

MATEMATIK HAR BRUG FOR HJÆLP!

30. oktober 2016 af sm97 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Er der en der vil hjælpe mig med at løse denne opgave??

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2016 af StoreNord

Du kan starte med at finde vektorerne.

Og så kan du se her:

http://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-a/vektorer-i-2d/vinkel-mellem-vektorer


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2016 af PeterValberg

Se eventuelt video nr. 11 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
31. oktober 2016 af sm97 (Slettet)

Finder man ikke vektor a ved at sige = a1+a2?


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2016 af PeterValberg

Du skal bestemme koordinaterne for vektorerne mellem de givne punkter, fx:

\overrightarrow{AB}=\begin{pmatrix} 6-(-2) \\ 1-5 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 8 \\ -4 \end{pmatrix}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
31. oktober 2016 af sm97 (Slettet)

Hvordan regner jeg så BA ud?

Jeg forstår det ikke.

Hvis man først skal finde vektorerne, skal man så ikke sige = vektor A = a1 + a2

og for vektor B = b1 + b2 osv.?


Brugbart svar (0)

Svar #6
31. oktober 2016 af PeterValberg

Se lige video nr. 1 på denne videoliste [ LINK ]

Spol hen til 3:50

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #7
31. oktober 2016 af sm97 (Slettet)

Jeg har bare et enkelt spørgsmål:

Du har f.eks koordinatet for A(-2,5). Hvis du vil finde vektor a, skal du så ikke bruge følgende formel:

vektor A = a1+a2?


Brugbart svar (0)

Svar #8
31. oktober 2016 af PeterValberg

#7 Nej, det er ikke korrekt, se videoen, jeg nævner i #6

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #9
31. oktober 2016 af sm97 (Slettet)

Okay, jeg forstår det godt, men tænkte bare, at hvis du får oplyst kun et koordinat om du så kunne finde en vektor på den måde.

Men mange tak.

Jeg tror vist, jeg er med.


Brugbart svar (0)

Svar #10
31. oktober 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.jpg

Skriv et svar til: MATEMATIK HAR BRUG FOR HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.