Matematik

rum fang

31. oktober 2016 af Hotwinggaming (Slettet) - Niveau: 7. klasse

jeg har svært med opg 3.1 til og med 4.3 kan i hjæpe mig


Svar #1
31. oktober 2016 af Hotwinggaming (Slettet)

opg


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2016 af PeterValberg

Du er nødt til lige at beskrive opgaverne eller vedhæfte et foto eller lignende ;-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
31. oktober 2016 af Hotwinggaming (Slettet)

jeg har prøvet at linke en pdf men det gad den ikke er er nogle foto

Vedhæftet fil:jihrgrrrrrrrr.PNG

Svar #4
31. oktober 2016 af Hotwinggaming (Slettet)

og her er nummer 2

Vedhæftet fil:gggggggg.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #5
31. oktober 2016 af mathon


Svar #6
31. oktober 2016 af Hotwinggaming (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #7
31. oktober 2016 af mathon

3.2

Beregnet som rumfanget af et kasseformet legeme:
         
                                        b(redde)\cdot l(\ae ngde)\cdot h(\o jde)=R

                                        b\cdot l\cdot h=R

                                        b=\frac{R}{l\cdot h}


Brugbart svar (1)

Svar #8
31. oktober 2016 af mathon

3.3

Beregnet som rumfanget af en cylinder:
         
                                        R=h\cdot \pi \cdot r^2

                                        R=(1{,}8\; dm)\cdot \pi \cdot \left (0{,}4\; dm \right )^2

                                        R=1{,}8\cdot \pi \cdot 0{,}4^2\cdot dm\cdot dm^2

                                        R=1{,}8\cdot \pi \cdot 0{,}4^2\; dm^3

                                        R=1{,}8\cdot \pi \cdot 0{,}4^2\; liter

                                       


Skriv et svar til: rum fang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.