Matematik

Løsning af differentialligning??

04. november 2016 af Rezwan963 - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælp til at løse opgave 2 i vedhæftet fil..

Jeg beder ikke om svaret, men blot om løsning til opgave af samme type, så jeg kan se, hvordan man regner en lignende opgave ud. Gerne med samme "y' + y = ..." type opgave..

På forhånd, tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2016 af AMelev

Det undrer mig, at du har differentialligninger på B-niveau.

Opgave 2 er standard. Man efterviser, at et eller andet er løsning til en ligning ved at sætte den opgivne løsning ind i ligningen og se efter, om ligningen er sand eller falsk.

Bestem y' = f '(x), indsæt den og y = f(x) i ligningen og tjek.


Svar #2
04. november 2016 af Rezwan963

#1

Jeg kom til at vælge B-niveau i stedet for A-niveau, min fejl.

Og jeg er kommet frem til løsningen selv :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2016 af AMelev

Glimrende!


Skriv et svar til: Løsning af differentialligning??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.