Matematik

Ligning

12. november 2016 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Hvordan løses denne ligning:

e^{x}=-x^2+2

Jeg er indtil videre kommet hertil:

x=ln-x^2+2

Men jeg kan ikke komme videre. Kan nogen være behjælpelige?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2016 af AMelev

Du kan ikke løse denne ligning.
Brug dit CAS-værktøj og/eller løs den grafisk.

PS! Der mangler parentes i x = ln(-x2 +2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2016 af StoreNord

Bemærk, der er 2 løsninger


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2016 af Capion1

# 0
Som du sikkert allerede har fornemmet, vil nissen flytte med, når man vil prøve at omskrive den oprindelige ligning. Vi nærmer os jul - så pas på alle de her drillenisser  :)  :)  :)


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.