Kemi

ENHEDSKONSTANDT

14. november 2016 af xoxogossipgirls (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad er enheden på ligevægtskonstanten som hører til denne ligevægt:

N2O4 "Harpuner" 2No2


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2016 af mathon

Ved 25 grader Celcius indstiller sig en ligevægt:   N2O4 (g) <=> 2 NO2 (g)

med ligevægtskonstanten
                                                K_p=\frac{{p_{NO_2}}^2}{p_{N_2O_4}}

                                                \left [K_p \right ]=\left [\frac{{p_{NO_2}}^2}{p_{N_2O_4}} \right ]=Pa eller en af de øvrige trykenheder.


Skriv et svar til: ENHEDSKONSTANDT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.