Matematik

Bestm K

16. november 2016 af Margna (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der nogle der ved hvordan man beregner denne opgave? (Cas program) 

En funktion er givet ved forskriften f(x)=kx^(3)+3x^(2)+9x-4
hvor k er et tal. 
a) Bestem k, så f´(2)= 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2016 af peter lind

Find f'(x)

Indsæt x=2 i det udtryk altså f'(2) = 0. Det giver en ligning i k, som du må løse


Skriv et svar til: Bestm K

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.