Matematik

HJÆLP til vektorer

18. november 2016 af purekilla (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har virkelig brug for hjælp til denne opgave. Jeg fatter intet:  https://gyazo.com/90d756e7690c33bb4e433642ea4aa399


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2016 af AskTheAfghan

Du kan uploade et billede herinde.

Hint: Du har S1 = (-cos(v) |S1|, sin(v) |S1|) og S2 = (cos(v) |S2|, 0). (Hvorfor?)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
28. november 2016 af purekilla (Slettet)

#1

Du kan uploade et billede herinde.

Hint: Du har S1 = (-cos(v) |S1|, sin(v) |S1|) og S2 = (cos(v) |S2|, 0). (Hvorfor?)

Kan du lave den får mig?


Skriv et svar til: HJÆLP til vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.