Matematik

Graf

20. november 2016 af Hamidoo1907 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen som vil hjælpe med denne opgave. Har ingen anelse.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2016 af mathon

                               y=-0{,}45x+87

Personens begyndelsesvægt (x = 0) er 87 kg.
Personens vægttab er 450 g pr. uge.


Svar #3
22. november 2016 af Hamidoo1907 (Slettet)

Det forstod jeg ikke helt


Svar #4
22. november 2016 af Hamidoo1907 (Slettet)

Hvor lang tid vil det tage personen i at tabe sig?

og hvad er udregningen for det?


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. november 2016 af mathon


b) 
           Løs
                       87-11 =87-0{,}45x

                       11 =0{,}45x


Skriv et svar til: Graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.