Matematik

procent

20. november 2016 af soer381k - Niveau: B-niveau

hej hvor mange procent er 7,77 mindre end 5,77


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2016 af PeterValberg

7,77 > 5,77

derfor det giver ikke mening at snakke om,
hvor mange procent 7,77 er mindre end 5,77

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
20. november 2016 af soer381k

ups mente omvendt


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. november 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Forskellen er 7,77 - 5,77 = 2,00

7,77 er 2,00/5,77 * 100% = 34,7% større end 5,77.

5,77 er 2,00/7,77 * 100% = 25,7% mindre end 7,77.


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.