Matematik

Ligning

21. november 2016 af seriøs (Slettet) - Niveau: A-niveau

(x+2)5 = 243

Jeg ved, at x = 1 ...

Men skal jeg parentesen ikke udregnes således:  x5 + 25


Brugbart svar (2)

Svar #1
21. november 2016 af PeterValberg

(x+2)^5=243

x+2=\sqrt[5\,]{243}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. november 2016 af Capion1

# 0
Det vil være for besværligt at skulle opløse (x + 2)5  i sine seks led for at løse ligningen.
Følg # 1.


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.