Matematik

omskriv formel

23. november 2016 af christianb94 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg er kørt død i en allersidste opgave. måske der var en venlig sjæl herinde der kan hjælpe mig?

det er opgave b i den vedhæftede fil.

kvindens hvilestofskifte er 1436,4

Vedhæftet fil: omskriv formlen.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2016 af PeterValberg

Indsætter lige dit billede:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2016 af PeterValberg

a) Indsæt m = 60 og a = 20

H = 968 + 9,25·60 - 4,33·20 = .....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2016 af PeterValberg

b) Indsæt a = 30 og den fra a) fundne værdi for H
    og løs ligningen mht. m

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
23. november 2016 af christianb94 (Slettet)

ja den har jeg løst. der er svaret som skrevet 1436,4 :)
det er i opgave b jeg er kørt død.


Svar #5
23. november 2016 af christianb94 (Slettet)

hmm. kan bare ikke se hvordan ligningen kommer til at se ud?


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. november 2016 af mathon

b)
          1436{,}4=968+9{,}25m-4{,}33\cdot 30

          1436{,}4-968+4{,}33\cdot 30=9{,}25m

          598{,}3=9{,}25m

          m=\frac{598{,}3}{9{,}25}


Svar #7
23. november 2016 af christianb94 (Slettet)

tusinde tak. men med bogstaver hvordan ville du så skrive ligningen?


Brugbart svar (0)

Svar #8
23. november 2016 af mathon

          m=\frac{H-968+4{,}33\cdot a}{9{,}25}


Svar #9
23. november 2016 af christianb94 (Slettet)

tusinde tak !


Skriv et svar til: omskriv formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.