Matematik

Eksponentiel og lineær f(x)=g(x)

25. november 2016 af miljoi - Niveau: B-niveau

Tjek billedet under,

Vedhæftet fil: fg.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2016 af mathon

bemærk
                g(x) > 0

                            f(2)=g(2)

                            3\cdot 2+6=3\cdot a^2

                            12=3a^2

                            a^2=2^2

                            a=\mp \sqrt{2^2}

                            a=\left\{\begin{matrix} -2\\ 2 \end{matrix}\right.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2016 af mathon

korrektion:

bemærk
                3a^{x}=3e^{x\ln(a)}\Rightarrow a>0 > 0

                            f(2)=g(2)

                            3\cdot 2+6=3\cdot a^2

                            12=3a^2

                            a^2=2^2\; \; \; \; \; \; a>0

                            a=2

           


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. november 2016 af fosfor (Slettet)

Da g er en eksponentialfunktion skal a være positiv. Derfor er a = -2 ikke en del af svaret.


Skriv et svar til: Eksponentiel og lineær f(x)=g(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.