Dansk

Hvad er forskellen på at være "påvirket" og at være "præget"?

04. december 2016 af hjælp246 - Niveau: A-niveau

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2016 af Stygotius (Slettet)

Han er påvirket af begivenhederne  = begivenhederne har gjort indtryk på ham

Han er præget af begivenhedene  =  hans karakter er ændret på grund af begivenhederne

Det vil sige:påvirke  =  have indflydelse på

præge  =  ændre fundamentalt


Skriv et svar til: Hvad er forskellen på at være "påvirket" og at være "præget"?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.