Matematik

Trigonometri

11. december 2016 af Gym1g (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der en venlig sjæl, som kan forklare denne opgave for mig?

(billede af skitsen vedhæftet)

Tagkonstruktion på de venstre tårn er 21 m højt og bredden varierer fra 17 m i bunden til 4 meter i toppen,

a) Hvor mange procent højere ville tårnet været hvis det forsatte i en spids? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2016 af Soeffi

#0.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2016 af Soeffi

#0. 

Vedhæftet fil:1726650 (1).png

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2016 af StoreNord

Den extra højde kaldes x.                        \frac{x}{x+21}=\frac{4}{17} \; \; \; \; \; find \;x \;af \; ligningen\; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \;

\frac{x+21}{21} \cdot 100\; \; \; \; \; \;saa \; meget \;ville \;det \;v\ae re \;h\o jere


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. december 2016 af StoreNord

Angående #3   Det skal selvfølgelig være:              \frac{{\color{Red} x}}{21} \cdot 100\; \; \; \; \; \;saa \; mange\; procent \;ville \;det \;v\ae re \;h\o jere    undskyld!


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.