Matematik

sammenhængen mellem a og vækstrate ekspotentielle funktioner

13. december 2016 af kristianjenss (Slettet) - Niveau: C-niveau

har fået en opgave for i matematik, og har et spørgmål jeg ikke kan finde svar på. spørgsmålet er: hvad er sammenhængene mellem a og vækstraten. ved ihverfald at a må være fremskrivningsfaktoren da det er om ekspotentielle funktioner


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2016 af mathon

Sammenhængen mellem fremskrivningsfaktoren a og vækstraten r

                     a=1+r

hvoraf:
                     r=a-1

udtrykt i procent:

Sammenhængen mellem fremskrivningsfaktoren a og vækstprocenten p\! :

                     a=1+p\cdot 10^{-2}


                     p=\left (a-1 \right )\cdot 10^2


                     


Skriv et svar til: sammenhængen mellem a og vækstrate ekspotentielle funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.