Matematik

MATEMATIK AFLEVERING HAR BRUG FOR HJÆLP!

13. december 2016 af sm97 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har et spørgsmål angående min mundtlig eksamen i matematik på A-niveau og jeg er stødt ind på følgende spørgsmål, som jeg simpelthen ikke forstår??

Du skal redegøre for konstanternes betydning for polynomierne via differentialregning l(x)=ax+b og p(x)=ax2+bx+c

Kan en hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2016 af PeterValberg

Prøv at se video nr. 2, 3, 12, 13 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
13. december 2016 af sm97 (Slettet)

Jeg kender godt betydningen af konstanterne, men hvordan skal jeg gøre rede for komstanternes betydning via differntialregning?

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2017 af chri15f5 (Slettet)

bare skriv en besked til mig hvis i har brug for svar så skal jeg nok sende hele opgaven :D 


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. april 2017 af fosfor (Slettet)

l(x)=ax+b
p(x)=ax2+bx+c

l(0) = b (dvs. b er (start)værdien ved x=0)
l'(x) = a (dvs. a hældningen for alle x)

p(0) = c (dvs. c er (start)værdien ved x=0)
p'(0) = b (dvs. b er hældningen ved x=0)
p''(x) = 2a (dvs. a har samme fortegn som krumningen, dvs. grenene vender op hvis a>0)


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. april 2017 af chri15f5 (Slettet)

mente mere at jeg havde alle eksamen problemregningssvar undskyld :D 

https://filespeedr.com/BvQqP4oL5OrgDgu8


Skriv et svar til: MATEMATIK AFLEVERING HAR BRUG FOR HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.