Matematik

Integralregning bestem følgende ubestemt integral s(9e^-3t)

14. december 2016 af Nino7 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

jeg har lidt svært ved denne opgave og fosrtår ikke helt hvordan man bestemmer denne integral  s(9e^-3t)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2016 af Soeffi

#0 Mener du:...

\int 9e^{-3t}\;dt

...?

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2016 af mathon

          \int 9e^{-3t}\mathrm{d}t=9\int e^{-3t}\mathrm{d}t=9\cdot \frac{1}{-3}e^{-3t}+k=-3e^{-3t}+k


Svar #3
15. december 2016 af Nino7 (Slettet)

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Integralregning bestem følgende ubestemt integral s(9e^-3t)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.