Kemi

Reaktionskinetik

16. december 2016 af BummelummeABC (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle, 

Hvis vi har en kemisk reaktion, hvor vi betragter reaktanten A, så er reaktionshastigheden deffineret som
v=-d[A]/dt.

Hvis sammenhængen mellem stofmængdekoncentrationen af reaktanten A og tiden t betragtes, hvor reaktionen er af nulteorden har reaktionen følgende hastighedsudtryk: v=k*[A]0 
 

Hvordan kan det vides at hastighedsudtrykket for en 0.ordens reaktion er v=k*[A]0?


Skriv et svar til: Reaktionskinetik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.