Matematik

gange med x

22. december 2016 af hej908 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad er x^{4} ganget med -\frac{2}{x}


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. december 2016 af mathon

                       -\frac{2}{x}\cdot x^4=-2\cdot x^{-1}\cdot x^4=-2\cdot x^{-1+4}=-2x^3\; \; \; \; \; \; \; x\neq0


Skriv et svar til: gange med x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.