Matematik

Isolere h i ligningen

05. januar 2017 af Klokkeblomst12 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

1. Udtryk Sin(A) vha. af h og c. isolere h i ligningen. (sådan lyder opgaven)

Der er blevet vedhæftet et billede af en trekant jeg skal bruge til opgaven

Vedhæftet fil: 2017-01-05.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar 2017 af peter lind

sinus til en vinkel i en retvinklet trekant er modstående katete divideret med hypntenusen her altså h/c gang den frenkomne ligning med c


Svar #3
05. januar 2017 af Klokkeblomst12 (Slettet)

Så jeg skal bare skrive h/c * c?

Eller skal jeg gange c med det sum som kommer ud fra h/c?


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. januar 2017 af mathon

                \sin(A)=\frac{h}{c}  som er en kvotient - ikke en sum.

                c\cdot \sin(A)=h


Skriv et svar til: Isolere h i ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.